Logo felco

De voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid

De doelstellingen van FELCO hebben altijd bestaan uit het bieden van innovatieve en duurzame oplossingen voor de markt het snij- en snoeigereedschap. Hoewel de commerciële strategie vooral georiënteerd is op de professionele markt, wordt de individuele markt niet vergeten: ook de perfectionist moet kunnen profiteren van het beste snij- en snoeigereedschap.

FELCO heeft altijd tot doel gehad gereedschap te fabriceren van hoge kwaliteit door gebruik te maken van zeer nauwkeurige procedures, met als enig doel: perfectie. Diverse certificeringen in uiteenlopende gebieden als Kwaliteit, Milieu en Veiligheid zijn hier het bewijs van. FELCO’s kwaliteits-, milieu- en veiligheidsbeleid is beschikbaar op eenvoudig verzoek via info@felco.com.

De kracht van elektriciteit

Uw snoeiwerkzaamheden zullen ongetwijfeld gemakkelijker worden en uw productiviteit zal aanzienlijk toenemen met een elektrische snoeischaren van FELCO. Voor FELCO gaat innovatie altijd over verbetering, nooit over compromissen sluiten. De elektrische snoeischaren van FELCO combineren ergonomie, snelheid, kracht en manoeuvreerbaarheid waardoor hij veelzijdig inzetbaar is in iedere omgeving, zoals in de tuinbouw, wijnbouw en landschapsarchitectuur.

onze producten

Felco 811

Accuduur: 12 tot 14 uur
Bek opening: 35 mm

Prijs per dag: 45 euro
Prijs per week: 125 euro

Felco 820

Accuduur: 12 tot 14 uur
Bek opening: 45 mm

Prijs per dag: 50 euro
Prijs per week: 130 euro